Vegyen fel kedvenceihez!

Cégnév: Kulcsszó: Márka:
Megye: Helység: Utca:

Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!
 

A KeressMeg.hu csapata olyan internetes adatbázis létrehozásán dolgozik, amely mind árában, mind szolgáltatásaiban egyedülálló a hazai keresőportálok között.

Célunk az ország valamennyi települését átfogó, hatékony, médiában népszerűsített, ugyanakkor mindig friss és aktuális információkat tartalmazó weboldal működtetése.

A keressmeg.hu fejlesztői csapata egy könnyen áttekinthető, egyszerűen használható, ugyanakkor partnerenként sok információt tartalmazó weboldalt dolgozott ki.

Üzletpolitikánk lényege, hogy minőséget nyújtsunk olyan áron, amely minden vállalkozás - akár a legkisebbek - számára is elérhető, s ezért az árért meglepően sok információt szolgáltassunk Partnereinkről az Internet használóinak. Azt gondoljuk, ezzel tudjuk leginkább elősegíteni, hogy minél szélesebb palettát tudjunk a felhasználók elé tárni.

A jövőben céljaink között szerepel többek között webáruház működtetése, térkép alapján való keresés, üzleti ajánlatok közzététele is.

Mindennapi életünk szerves részévé vált a világháló. Az információszerzés nélkülözhetetlen akár a munkánkban, akár a hétköznapi életünkben, vagy pihenésünkben. Ha könnyen megtaláljuk a keresett dolgot, azzal időt, energiát takarítunk meg. Tevékenységünkkel szeretnénk ezt elérhetőbbé tenni, és hathatós segítséget kínálni oldalunk használóinak, illetve elérhetőséget biztosítani minden vállalkozás, intézmény, szolgáltató részére, aki tudja: a mai világunkban az Internetnek az írott médiával szemben egyre nagyobb a létjogosultsága.
 

Köszönjük megtisztelő érdeklődését, jó böngészést kívánunk!
Reméljük gyakori látogatója lesz oldalunknak.

 

A KeressMeg.hu csapata  


<- vissza    Kezdőlap