Kiemelt ügyfeleink

Copy Fehérvár

nyomtatás Székesfehérvár

Copy Fehérvár

Feldinger Bosch Service

autószerviz Sopron

autószerviz Sopron

Szuprim Kft.

műanyag nyílászárók Pécs

műanyag nyílászárók Pécs

SB-Car-Controll Kft.

eredetvizsgálat Pécs

Eredetvizsgálat Pécs

Varrógép szerviz és szaküüzlet

varrógép Pécs

varrógép Pécs

Homeline Plusz Kft.

redőny, reluxa Pécs

napellenző Pécs

Pap Autójavító

autószerviz Pécs

autószerviz Pécs

Fotó Hajdú - fényképész

Esküvő fotózás, műtermi fényképezés, tablókép, portfólió készítés. Hajdú László fényképész. Tel.: (30) 9860-934.

Fotó Hajdú - fényképész Sopron
Cím:9400 Sopron,
Tel.:(+36) 30 9860-934
Fax:
E-mail:
Honlap:www.fotohajdu.hu

Nyitva / elérhető:

Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:
 

Képek: 
Kategóriák:

- Fotózás

 

Kulcsszavak:

Fényképész, fotós, esküvő fotózás, gyerekfotók, tablókép, portré, légifelvételek.


Bemutatkozás:

Már gyerekkoromban (1983-ban) 12 évesen kezdtem érdeklődni a fotózás iránt. Édesapám nagyon szeretett fotózni, és saját maga hívta elő és dolgozta ki otthon a filmeket, nagyította a papírképeket. Engem akkor ragadott meg ez a csodálatos dolog, amikor láttam a piros lámpa fényénél a "sötétkamrában" kibontakozni a képet a fehér papíron szinte a "semmiből". Ezek után, már a képrögzítés is érdekelt, és egyre többet fotóztam ismerősöknek, barátoknak, rokonoknak, majd saját magam dolgoztam ki a képeket otthoni "laboratóriumomban". Az érettségi után nem volt számomra kérdés, hogy a fényképészetet választom szakmámnak, és a továbbtanulást is így választottam.

1991-ben végeztem el Budapesten a FÉNYKÉPÉSZ szakvizsgát. Először a Határőrségnél voltam fotós beosztásban, majd a Kisalföld megyei napilap fotóriportere voltam. A vállalkozásomat 1999-ben alapítottam. Ezalatt, már mellékállásban vállaltam több esküvőfotózást, esemény-, rendezvény-, konferencia-, épület-, gyerek-, és egyéb más fotózásokat.

A tanuló időt nem számolva immár 1991 óta dolgozom a szakmában. Azóta nagyon sokat tanultam, (jelenleg is folyamatosan képzem magam) fejlődtem, ahogy a technika is fejlődött a fotózás terén.

Évente 20-30 párnak készítem el az esküvői fotóit. Ezidáig több, mint 350 esküvőt fotóztam.

Sokan vállalnak esküvői fotózást, viszont kevesen teszik ezt igazán profi, művészi szinten. A munkáim közül ez a legkedvesebb számomra, és ebben látom a legtöbb kihívást, változatosságot.

Maximalista vagyok, nem csak a fotózásban, az utómunka és retus területén, hanem a technikai háttér és a felszerelésem terén is. Nem sok fotós dolgozik ilyen csúcstechnikával: Felszerelésem, technikám.

A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos esküvői fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)

A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis az esküvői fotózás több, mint 70%-át teszi ki. A kiválasztott nyers fotók laborálása, utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, fotókönyv szerkesztése mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.

Szeretne élete fontos pillanatairól, családjáról, saját magáról, cégéről, vagy vállalkozásáról, rendezvényéről garantáltan igényesen kidolgozott, retusált, igazi profi fotókat? Hívjon, és többet kap egyszerű fotóknál!

Akinek művészi fotókra van szüksége, az is felkereshet, mert szabadidőmben művészi képeket is készítek. Alapító tagja vagyok a Soproni Fotóművészeti Körnek. Országosan több pályázaton, kiállításon fogadták el és állították ki a képeimet. Eddig négy egyéni kiállításom volt, és több közös kiállításon szerepeltem a Körrel.

Fő területeim az ESKÜVŐ FOTÓZÁS, óvodák, általános iskolák fényképezése, ballagási fotózás, tablókép készítés, valamint RENDEZVÉNYEK, KONFERENCIÁK és egyéb céges események, reklámok fotózása.

Nagyon szívesen fotózok zenekarokat és koncerteket is.
Vállalom légi felvételek készítését is, amit nagyon izgalmasnak tartok.

A visszajelzések alapján, eddig minden ügyfelem nagy megelégedéssel fogadta munkáimat.


<- vissza    Kezdőlap

Google TOP
helyezések:

1. hely:

fuvarozó Pécs

fuvarozó Pécs

1. és 2. hely:

kőműves Sopron

kőműves Sopron

1. hely:

eredetvizsgálat Pécs

eredetvizsgálat Pécs

1. hely:

járműalkatrész Sopron

járműalkatrész Sopron

1. hely:

varrógép Pécs

varrógép Pécs

1. hely:

Bosch Sopron

Bosch Sopron

1. hely:

hűtőgépklinika

hűtőgépklinika